Ronit Maoz Israelista kiertueella 21.-31.5.

Rakkaat ystävät

Terveisiä Raamattukodilta, jossa parhaillaan on kova opiskelutahti pääasiassa Afrikasta tulleilla konsulteilla. Helmikuussa alkanut intensiivinen kurssi on antanut paljon opiskelijoille. Viimeinen kurssiosuus – psalmit – on kesäkuussa. Todistukset saadaan 27.6., jonka jälkeen nämä rakkaiksi tulleet opiskelijat palaavat käännösprojekteihinsa omiin maihinsa.

Kutsu
On erityinen ilo kutsua teitä tilaisuuksiin, joissa Israelin maan ja luonnon erikoistuntija Ronit Maoz välittää innostavalla tavalla Raamatun tekstin sekä Raamatun maan ja luonnon yhdeksi todellisuudeksi. Yrittäkää päästä kuulemaan Ronitia ja kehottakaa siihen ystäviännekin eri puolilla Suomea. Ks. kiertueohjelma alla.

Herran armon varassa,
Mirja Ronning  

PS. Jaa tätä viestiä ystävillesi ja kutsu samalla tilaisuuksiin. 

*****

Luonto puhuu Raamatussa

Raamatun tekstiin avautuu uusia näkökulmia, kun tietää jotain Raamatun maan luonnosta, maanviljelyksestä ja vuodenaikojen kiertokulusta. Matkalle Raamatun maahan voi nyt päästä Suomessa Ronit Maozin johdolla. Hän avaa opetuksessaan tekstin kielikuvia ja vertauksia.
– Jos tuntee maanviljelyn syklin Israelissa, ymmärtää paremmin monia asioita Raamatusta, hän toteaa. 
Ronit Maoz on koulutukseltaan biologi ja matkaopas. Hän toimi useita vuosia Raamatun luonnon tutkimiseen erikoistuneessa Neot Kedumim -puutarhassa, missä hän kehitti Pyhän maan luontoon liittyviä opetusohjelmia. Hän on myös toiminut vuosia eri maista tulevien raamatunkääntäjien kouluttajana, kun he perehtyvät Raamatun maan luontoon. Ronit on yksi Jerusalemin Raamattukodin pääluennoitsijoista. Ronit Maoz on hyvin innostava ja eloisa puhuja. 
Ronit Maoz puhuu Raamatun maa -kiertueella 21.-31.5. eri seurakunnissa. Tilaisuuksiin vapaa pääsy.

Nettisivullamme on listattuna kaikki Ronitin tilaisuudet. Kun klikkaat nettisivulla olevista paikkakuntien yhteystiedoista, kunkin tilaisuuden eriillinen mainos aukeaa nettiselaimelle. Nettisivulle pääset klikkaamalla tätä lausetta.

Ronit Maozin kanssa kuvattiin lyhyitä videoklippejä maaliskuussa Israelissa. Ensimmäinen tekstitetty videolöytyy alla olevasta linkistä.
Klikkaa Youtube-vidoon tästä.

*****

Tue Raamattukodin työtä

Raamattukoti toimii yksityisten lahjoitusten ja vapaaehtoistyön varassa. Ne mahdollistavat Raamattukodin toiminnan ja ovat Jumalan suurta siunausta ja armoa. 

Klikkaa tarkemmat tiedot tästä.

Updated: 19.05.2022 — 14:25