Juhlaa Raamattukodilla – oppilaat saivat todistuksensa yliopistolla

Rakkaat ystävät!

On aika kiittää esirukouksista tämän kevään opintokurssin puolesta. Tammikuun 31. pnä alkanut kurssi on saatu päätökseen ja tänään torstaina 29.6. on vietetty suuri ja iloinen, kiitollisuuden täyttämä juhla Heprealaisella yliopistolla.

Yksitoista opiskelijaa yhdeksästä maasta sai päätökseen hyvin vaativan ja intensiivisen viiden kuukauden opinto-ohjelman, jonka kuusi kurssia sisälsivät yhteensä 315 tuntia Raamatun heprean tekstiin liittyviä opintoja sekä 18 opintoretkeä ja niihin liittyvät luennot. Todistusten jakotilaisuudessa kurssin opiskelijat, jotka ovat konsultteja tai konsulteiksi valmistuvia, saivat todistukset Heprealaisen yliopiston Rothbergin kansainvälisen koulun edustajalta. Kuvassa yllä yhdeksän opiskelijaa sekä Raamattukodin työntekijä Or Nakirekanti (vas.) ja Raamattukodin uusi johtaja Bob Carter (oik.).

Juhlassa saimme kuulla ja nähdä opiskelijoiden edustajien thaimaalaisen tri Varunaj Churnain puheenvuoron sekä myanmarilaisen tri Piang Nang Sawnmin rikkaan kuvaesityksen oppilaiden matkoista kautta maan. Mukana juhlassa olivat mm. Raamattukodin akateeminen johtaja tri Reinier de Blois, joka tuli tilaisuuteen ulkomailta, Luka Manevich helmikuun kurssin vetäjä, kesäkuun kurssin luennoitsijat tri Ernst Wendland ja tri S.H. Lisäksi Halvor ja minä olimme mukana sekä Raamattukodin tärkeät vapaaehtoiset. 

Juhlapuheissa opiskelijoita onniteltiin saavutuksistaan, mutta samalla muistutettiin suuresta vastuusta työssä, joka pyrkii välittämään Pyhää Jumalan sanaa toisille kansoille. Halvorille ja minulle tämä oli riemujuhla. Nämä olivat ne, joita olimme seuranneet eri vaiheiden läpi jo lähes vuoden verran, vaikeuksineen ja haasteineen. Nyt he lähtevät täältä, saamiensa tietojen ja taitojen kanssa siunaamaan omia ja toisia kansoja maailman äärissä. Kiitos ja ylistys Herralle. 

Kiitos mukanaolosta tämän vuoden aikana. Kiitos rakkaat ystävät esirukouksista ja taloudellisesta tuesta, jotka mahdollistivat erikoisesti tämän kurssin toteutumisen, kun suurimmalla osalla opiskelijoista rahoitus tyrehtyi kesken. Pyydämme myös esirukousta ensi kevään kurssin alkaneen hakuprosessin puolesta, jotta Herra johtaisi kurssille juuri oikeat opiskelijat eri maista ja kansoista, joilta Raamattu vielä puuttuu.

Kiitos myös kaikista terveisistä, joita saimme juhannuskonferenssista.

Siunattua ja levollista kesän aikaa.

Herran armon varassa,

Mirja ja Halvor Ronning


Ps. Raamattukodin aiemmat uutiset ja kuulumiset kevään opintokurssista löytyvät nettisivujemme etusivulta, fin.bibletranslators.org.

*****

Raamattukodin ystävät -ohjelma Radio Patmoksessa

Ohjelmamme ovat kesätauolla heinäkuun ajan. 

Perjantaina 4.8. ohjelmassamme ovat vieraina Kyllikki Markkanen ja Pirkko Kauhanen, jotka olivat vapaaehtoisina Raamattukodilla toukokuussa.

Ohjelmamme voi kuulla Radio Patmoksessa parittoman viikon perjantaina klo 16.30 ja lauantaina klo 12 uutisten jälkeen. Taajuudet löytyvät tästä linkistä. Ohjelmat voi kuunnella myös netistä radio.patmos.fi. Jo lähetetyt ohjelmat löytyvät Radio Patmoksen arkistosta ja Raamattukodin nettisivulta

*****

Tervetuloa Raamattukodin tilaisuuksiin jälleen syksyllä

Bob Carter, Raamattukodin uusi johtaja ja SEED Companyn raamatunkäännöskonsultti
la 2.9. Lempäälän Israel-päivät, Virta-kampus, Valkeakoskentie 19, tarkempi ohjelma www.betel.fi
su 3.9. klo 17.00 Tampere, vapaaseurakunta, Puutarhakatu 17
ti 5.9. klo 18.00 Lapua, helluntaiseurakunta, Asemakatu 16
ke 6.9. klo 19.00 Seinäjoki, helluntaiseurakunta, Vellamonrinne 1
to 7.9. klo 18.00 Jyväskylä, Sepänkeskus, Kyllikinkatu 1
la 9.9. klo 15.00 Helsinki, Tuomaankirkko, Pihlajatie 16 (Meilahden kirkon yhteydessä)
su 10.9. klo 16.00 Vantaa, VICF, Minttutie 20, englanninkielinen tilaisuus

Maarit Kattilakoski
pe 22.9. klo 18.00 Oulainen, Olotila, Keskuskatu 2 
la 23.9. klo 18.00 Teuva, helluntaiseurakunta, Juusentie 1
su 24.9. klo 14.00 Karvia, seurakuntatalo, Kirkkoväärtintie 1

Kaija Turunen ja Maarit Kattilakoski
la 7.10. klo 14.00 Suonenjoki, vapaaseurakunta, Asemakatu 3 – kahvit klo 13 alkaen
su 8.10. klo 16.00 Varpaisjärvi, Helluntaiseurakunnan rukoushuone, Lapinlahdentie 24 A
ma 9.10. Sonkajärvi, Ev.lut. seurakuntasali, Rutakontie 20. Kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.
ti 10.10. klo 18.30 Viitasaari, Seurakuntatalo, Pappilantie 6. Kahvit klo 18.00.

Maarit Kattilakoski
su 15.10. klo 14.00 Lappeenranta, Lappeenrannan kirkko, Mannerheiminkatu 1. Maakunnallinen Israel-juhla.

*****

Kiitos lahjastasi Raamattukodin työhön

Raamattukoti toimii yksityisten lahjoitusten ja vapaaehtoistyön varassa. Ne mahdollistavat Raamattukodin toiminnan ja ovat Jumalan suurta siunausta ja armoa. 

Klikkaa tarkemmat tiedot tästä.

Updated: 29.06.2023 — 20:20