Bob Carterin tervehdys Raamattukodilta

Raamattukodin ystäväkirjeen 9/2023 sisältö:

  • Bob Carterin tervehdys
  • Maarit Kattilakosken tervehdys
  • Tärkeitä rukousaiheita
  • Tulevia tilaisuuksia

Kuva: Granaattiomena (©Valentyn75, Dreamstime)

Shalom Jerusalemista! 

Amylla ja minulla oli hieno matka Suomessa. Kotimme Yhdysvalloissa on puiden ympäröimä, joten tunsimme olomme hyvin kotoisaksi. Tapasimme Raamattukodin vanhoja ja uusia ystäviä Lempäälässä, Tampereella, Lapualla, Seinäjoella, Tuurissa, Jyväskylässä, Keuruulla, Helsingissä, Vantaalla ja Teijolla. (Ja opimme jopa lausumaan oikein joitain näistä nimistä!)

Bob ja Amy (kesk.) kollegoidensa Alan ja Ritva Brownin vieraina.

Tunsimme olomme todella tervetulleeksi seurakunnissa ja näimme, kuinka suurta ihmisten kiinnostus Israelia ja Raamattukodin työtä kohtaan on. Meillä oli mahdollisuus tavata Suomen teologisen opiston oppilaita Teopoliksessa Tampereella ja Iso Kirja -opiston oppilaita Keuruulla. Meille oli myös kunnia saada olla mukana Israel-juhlassa Virta-kampuksella Lempäälässä. Raamatunkäännöstyön ammattilaisten päivässä Teopoliksessa saimme kokea suurenmoista yhteyttä eri käännösjärjestöistä tulleiden kollegoiden kanssa Vanhan testamentin käännösasioiden merkeissä. Oli ilo tavata myös Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry:n hallituksen jäseniä. 
 
Aikamme Suomessa oli täynnä siunauksia. Meillä oli jopa mahdollisuus kokea ensimmäinen suomalainen saunamme.
 
Olemme todella kiitollisia suomalaisten ystäviemme tuesta. Raamattukoti ei olisi sama ilman teidän uskollisia rukouksianne ja tukeanne. Kiitos paljon teille kaikille. Mikä etuoikeus onkaan saada olla osa tätä Jumalan perhettä.
 
Shalom-terveisin, 
 
Bob Carter
Jerusalemin Raamattukodin johtaja 

*****

Shalom rakkaat ystävät!

Sydämellinen kiitos teille jokaiselle, joka tavalla tai toisella olitte mukana Bob ja Amy Carterin kiertueen järjestämisessä. Yhdyshenkilöt, pastorit, tulkit, muusikot, vahtimestarit, majoittajat, vapaaehtoiset, esirukoilijat, työn tukijat, tilaisuuksin osallistujat jne. Oli hienoa tehdä tämä kiertue yhdessä teidän kanssanne. Bob ja Amy olivat kovin ihastuksissaan saadessaan nähdä kuinka laaja Raamattukodin ystäväjoukko Suomessa on. On ilo tehdä tätä Jumalan valtakunnan työtä kaikkien teidän kanssanne.
 
Tämän syyskauden tilaisuudet ajoittuvat tähän alkusyksyyn. Mikäli haluat minun tulevan kertomaan Raamattukodin työstä kuvin, videoin ja sanoin seurakunnan lähetys- tai Israel-piiriin loppuvuonna tai ensi vuoden puolella, otathan rohkeasti yhteyttä. (Yhteystiedot löytyvät viestin lopussa.)
 
Tavataan tulevissa tilaisuuksissa, joiden tiedot ovat alla.
 
Kiittäen ja siunauksin, 
Maarit Kattilakoski 

*****

Kuvassa yllä Raamattukodin tiimi Mevasseretin kodilla. Vasemmalta oikealle pöydän ympärillä:
Wilma Bosman-Levy (lyhytkurssit), Sirpa Nykänen (talousasiat), Mirja Ronning (Raamattukodin asuntojen koordinointi), Luka Manevich (Raamatun heprean opettaja), Halvor Ronning (Raamatun maan kurssien neuvonantaja), Bob Carter (Raamattukodin johtaja) ja Or Nakirekanti (operatiivinen johto, toimisto).

Tärkeitä rukousaiheita:

  • Marraskuun Sananlaskujen kurssille lisää opiskelijoita
  • Opiskelijat ensi kevään kurssille ja heidän kurssimaksujensa rahoitukset
  • Vuoden 2024 lyhytkurssien suunnittelu
  • Bob ja Amy Carter ja Raamattukodin tiimi
  • Raamattukodin tiimi ja tilaisuudet Suomessa

*****

Kaija Turunen ja Maarit Kattilakoski
la 7.10. klo 14.00 Suonenjoen vapaaseurakunta, Asemakatu 3. Kahvit alk. klo 13.
su 8.10. klo 16.00 Varpaisjärvi, helluntaiseurakunnan rukoushuone, Lapinlahdentie 24 A
ma 9.10. klo 18.00 Sonkajärvi, Seurakuntatalon sali, Rutakontie 20. 
ti 10.10. klo 18.30 Viitasaari, Seurakuntatalo, Pappilantie 6. Tilaisuus alkaa kahveilla klo 18.00.

Maarit Kattilakoski
su 15.10. klo 14.00 Lappeenrannan kirkko, Mannerheiminkatu 1. Maakunnallinen Israel-juhla.
Kahvit ja myyjäiset klo 13.30.

*****

Tue Raamattukodin työtä

Raamattukoti toimii yksityisten lahjoitusten ja vapaaehtoistyön varassa. Ne mahdollistavat Raamattukodin toiminnan ja ovat Jumalan suurta siunausta ja armoa. 

Klikkaa tarkemmat tiedot tästä.

Updated: 20.09.2023 — 10:47