Ystäväkirje 28.2.2016

Rakkaat ystävät!
img_1178.jpg
Kesä on lähellä… (kuva: Maarit Kattilakoski)

Tervehdys Raamattukodilta. Halvor ja minä olemme tulossa ihan pian Suomeen lyhyelle kevätkiertueelle. Täällä “talvi on kohta väistynyt, sateet ovat ohitse…ja kukkaset ovat nousseet maasta. Laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnösten nuput aukeavat …” (Laulujen Laulu 2:11-12).

Kiertueen uudessa esityksessä on kaksi osaa. Ensimmäinen liittyy Raamatun maahan ja luontoon. Tuomme esimerkkejä siitä, miten ominaisuudet siinä maassa, jonne Jumala johti Abramin, liittyvät oleellisesti Raamatun sanomaan sen kielikuvien kautta. Näistä kielikuvista Raamattukoti on myös julkaissut Ants Seilerin tuottaman uuden videosarjan, joka löytyy osoitteesta https://fin.bibletranslators.org/?page_id=531.

Toisessa osassa kerromme Raamattukodin viimeisimpiä uutisia. Kerromme myös jotakin niistä monista ihmeistä, joihin Raamattukodin olemassaolo ja maailmanlaajuinen vaikutus äidinkielisiin käännöksiin perustuu. Kertomus osoittaa, miten Raamattukoti on toiminut ihmeellisesti jo yli 20 vuotta Herran armon varassa. Tästä ollaan kirjoittamassa kirjaa.

Kierroksella meillä on mukana myös Jesajan kirjan käännöstämme, “Profeetta Jesaja puhuu” – tilaisuuksissa erikoishintaan ja ilman postikuluja.

Tervetuloa tilaisuuksiin!

On ilo nähdä teitä, joilla monilla on osuutta Raamattukodin toimintaan esirukouksin ja käytännön avun kautta.

Juudean vuorilta teitä siunaten,

Mirja Ronning
————–
Kiertue 6.-13.3.2016

”Raamatun rikkauksia – sanoin ja kuvin & Raamattukodin kuulumisia”

Su 6.3.      klo 19.00    Järvenpään Saalem-seurakunta, Valtuustonkatu 5
Ma 7.3.     klo 18.00     Helsingin Saalem-seurakunta, Näkinkuja 3
Ti 8.3.       klo 18.00    Hämeenlinnan vapaaseurakunta, Sibeliuksenkatu 17
Ke 9.3.     klo 19.00    Loimaan helluntaiseurakunta, Savipellonkatu 5
To 10.3.    klo 18.00    Keuruun seurakuntakeskus, Kippavuorentie 16
Su 13.3.   klo 16.00    Pirkanmaan perinteinen helluntaiseurakunta, Ilomäentie 5, Tampere

Järj. Raamattukoti ja paikallisseurakunnat

Updated: 29.02.2016 — 10:54