Ystäväpäivän tervehdys 14.2.2015

Hyvä Raamattukodin ystävä!

Ystävänpäivä antaa tilaisuuden lähettää lämpimän tervehdyksen ystäville, kiitoksen ja siunauksen kera. Raamattukoti on siitä erikoinen, että sen toiminta ja ylläpito on jo 20 vuotta ollut kokonaan ystävien varassa. Raamattukotia ylläpitävät esirukoukset ja käytännön tuki vapaaehtoisten työn ja vapaaehtoisten lahjoituksien kautta. Tämä on kestänyt jo kaksi vuosikymmentä. Kiitos, ystävät monivuotisesta tuesta ja uskollisista esirukouksista!

Maaliskuun lopussa pidämme 20-vuotisjuhlat Jerusalemissa Heprealaisella yliopistolla, joka on antanut meidän toimia alaisenaan vuodesta 1995 ja vieläpä täysin vapaasti. Se on myös aina lopulta taannut viisumien saannin yli 120 raamatunkääntäjälle.  Raamattukoti on saanut olla siunaukseksi monelle kieliryhmälle, joka vasta lähitulevaisuudessa on saamassa oman kokonaisen Raamatun. Heidän kääntäjillään on ollut etuoikeus opiskella alkukieltä ja saada nähdä Israelin maa ja kansa sekä Raamatun maa. Siten he ymmärtävät sanoman paremmin ja kansallisina kääntäjinä varmistavat että viesti menee perille. On aika kiittää ja ylistää!

“Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt, iloitkaamme ja riemuitkaamme siitä!”. Juhlimme täällä Jerusalemissa tätä asiaa erikoisesti 29.3.2015, jolloin yliopistolla on juhlava luentopäivä. Siellä kerromme Raamattukodin työstä ja muutama yliopiston professorikin puhuu opiskeluohjelmaamme liittyvistä aiheista. Erikoinen ilo on se, että neljä entistä opiskelijaamme, joilla on nyt vastuullisia tehtäviä Afrikassa, tulee Jerusalemiin ja luennoi Raamattukodin työn vaikutuksesta käännöstyössään. Olemme anoneet viisumeja heille. Rukoillaan, että he saavat ne ja pääsevät tulemaan juhliin!

Erillinen tiedote juhlapäivästämme  löytyy tästä.

Ystävät, voitte lähettää lyhyen tervehdyksen merkkipäivämme johdosta, jos haluatte. Keräämme nimet “ystävien adressiin”. On aina ilo kuulla viestejä ystäviltä ja juhlia yhdessä tätä tapahtumaa.

Mikäli joku on kiinnostunut enemmän Raamattukodin historiasta lehteen tai artikkeliin niin ottakaa yhteyttä suoraan: Mirja.Ronning@gmail.com.

Keväällä Raamattukodin huhti-toukokuun kiertueella (25.4. – 4.5.) voimme sitten tavata henkilökohtaisesti ainakin joitakin teistä! Kiertueelle on tehty jo alustava suunnitelma. Yhdyshenkilöihin ja seurakuntiin tullaan ottamaan yhteyttä myöhemmin.
Teitä siunaten ja kiittäen, Herran armon varassa!
 
Mirja ja Halvor sekä Raamattukodin palveluväki

PS: “Jerusalemin Raamatuntutkijoiden” kääntämää Jesajan kirjan käännöstä ” Profeetta Jesaja Puhuu” on vielä saatavissa Päivä osakeyhtiön kautta. Painos on loppumassa. Ks. http://www.paiva.fi/

Updated: 16.02.2015 — 07:46