Tietosuojaseloste

Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry:n (2833947-9) tietosuojaseloste
Seloste päivitetty: 25.5.2018
Väinö Tannerin tie 9 A 12, 01510 Vantaa

1. Henkilötietojen kerääminen ja käyttötarkoitus
Henkilötietoja kerätään ja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseksi ja ystäväkirjeen lähettämiseksi. Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry noudattaa henkilötietolain 8 § käsitellessään henkilötietoja.

1.1. Rekisteriseloste
Henkilötietojen käyttötarkoitus, rekisteripitäjän nimi, yhteyshenkilö, yhteystiedot ym. löytyvät kunkin rekisterin rekisteriselosteesta:
Jerusalemin Raamattukodin sähköisen ystäväkirjeen osoiterekisteri
Jerusalemin Raamattukodin postitse lähetettävän ystäväkirjeen osoiterekisteri

2. Tietoturva
2.1. Tarkastusoikeus
Jokaisella on oikeus tarkistaa Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry:n rekistereihin tallennetut tietonsa. Pyynnön tulee olla henkilökohtainen ja se osoitetaan Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry:n rekisterin ylläpitäjälle kirjallisesti. Pyynnössä tulee mainita nimi- ja osoitetiedot henkilön tunnistamiseksi.

2.2. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella on oikeus vaatia rekistereissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tulee osoittaa henkilökohtaisesti Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry:n rekisterin ylläpitäjälle kirjallisesti. Pyynnössä tulee mainita nimi- ja osoitetiedot henkilön tunnistamiseksi.

2.3. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry ei anna eikä käytä henkilötietoja suoramarkkinointiin, markkina- tai mielipidetutkimuksiin tai vastaaviin tarkoituksiin ilman henkilön lupaa.

3. Evästeiden käyttö
Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle, kun hän vierailee sivustossa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niiden avulla voida suorittaa ohjelmia tai tallentaa viruksia käyttäjän tietokoneelle.

3.1. Google Analytics
Käytämme sivustollamme Google Analytics -evästeitä. Evästeet keräävät anonyymiä tietoa siitä, miten vierailijat käyttävät sivustoamme, kuten sivun kävijämäärä sekä suosituin sisältö. Tietojen avulla parannamme sivuston käytettävyyttä.

Google Analyticsin käyttöehtojen mukaan Google ei yhdistä rekisteröityjen IP-osoitteita mihinkään muuhun Googlessa säilytettävään tietoon. Google Analyticsin evästeiden käytön voi estää lataamalla ja ottamalla käyttöön Google Analytics Opt-out Browser Add-on -vaihtoehdon.

3.2. Evästeiden poistaminen käytöstä
Lisätietoa evästeistä löydät www.allaboutcookies.org -sivustolta, josta löytyy myös ohje evästeiden poistamiseen koneelta. Evästeiden poistaminen voi vaikuttaa sivustomme toiminnallisuuteen.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä selostetta tarvittaessa.

Jaa


© Raamattukoti 2016       Login Frontier Theme